Tuotteet

Päretuotteet

Olemme panostaneet niiden valmistuksessa erityisesti tarjoilu-, ruokailu- ja juhlapäreiden tekoon. Tähän tarkoitukseen päre on perinteinen, kaunis ja ekologinen materiaali. Päre sopii ko. tarkoitukseen käytettäväksi: Kesämökillä, grillijuhlassa, saunaillassa, tupaantuliaisissa, perhejuhlissa, cocktail-tilaisuuksissa, erähenkisillä retkillä sekä mainiona lahjana. Hävitys on helppoa, käyttää esimerkiksi sytykkeenä saunan kiukaassa ja grillissä. Eikä ole tiskaushuolia pitojen jälkeen. Yrityksen ruokailupäreiden ”rikkautena” on niiden erilaisuus; värikkyyksissä ja erimuotoisuuksissa, mutta myöskin hivenen löytyy identtisyyttä.

Päreiden työvaiheet: Päreiden sahaus vannesahalla, kuivatus, muotoilu, hionta (päät), pintojen imurointi ja käyttöpinnan öljyäminen.

Jos haluaa ruokailupärettä käyttää useamman kerran tulee se ennen käyttöä käsitellä (vain käyttöpinta) uudestaan ruokaöljyllä 1 vrk ennen käyttöä. Käytön jälkeen kostea pyyhintä uutta käyttökertaa varten.  Ruokailualusena se sopii monille ruokalajeille alku- ja välipalat, lihat, kalat, salaatit jne. Tarjoilualustana se käy erinomaisesti mm. juustoille ja leiville.

Valmistamme päretuotteet kotimaisista puulajeista: Kuusi, koivu, leppä ja mänty. Päreiden reunojen pinnat ovat noin 90 %:sesti puun kuorella.

Alku- ja välipalapäre

Päreiden pituus 250 – 300mm ja leveydet alkaen 130 – 150 mm. Päreet sopivat ”kevyille pienille” alku- ja välipaloille.

Ruokailu- ja tarjoilupäre

Ruokailupäreiden pituudet 340-380 mm ja leveydet 130 – 150 mm, 150 – 180 mm ja yli 180 mm, max 220 mm.

Juhlatarjoilupäre

Päreiden pituudet 350 – 380 mm ja leveydet 140 – 180 mm. Päreissä on lasille pidike. Näin ne soveltuvat mainiosti kesän piha- ja coctail tilaisuuksiin.

Kahviasetti- ja leipäalustapäre

Pituus 160 – 200 mm ja leveydet 120 – 160mm. Kahvi- ja ruokapöytään aluset nisulle ja leivälle.

Opasteet ja kyltit

Päretuotannossa syntyy myös kapeita 60 – 110 mm leveitä päreitä. Ne käyvät mainiosti opasteiksi, kylteiksi ja lasten piirustus alustoiksi. Käyttöä löytyy mm. piha- ja hääjuhliin, kesämökille, erähenkiset tilaisuudet ja tienvarsi ohjeistukset.

Mainitse tilauksessasi: Mitä puulajia haluat päreen olevan,  ja päreen leveys. Huom!  Päreiden säilytys huoneen lämmössä. Ja niputettuna päällekkäin, muutamalla kumilangalla tai jokin paino päällä. Säilyy päreiden ”ryhti”!

Puiset tarjoilualustat

Nyt on saatavilla puisia tarjoilualusia. Ne on tehty tuppeensahatusta koivusta, -lehtikuusesta, tammesta ja vanhasta julkisivulaudasta. Tarjoilualustat on pintakäsitelty kahteen kertaan kylmäpuristetulla pellavaöljyllä. Se on täysin lisäaineeton ja hoitaa puuta. Säilyttää puun luonnollisen hengittävyyden ja syventää puun omaa väriä. Leikkele tarjoilualustat pit. n. 300-400 mm ja lev. n. 200 – 400 mm. Kala tarjoilualustat pit n. 300-450 mm ja lev. n. 150-250 mm.

Edelleen uutta puiset nimi ym. lappujen pidikkeet

Puiset 70 mm korkeat pidikkeet esim. kutsuilla vieraiden nimille, tarjoiltaville ruokalajeille jne. Edelleen saatavissa valkoinen nimetön lappu pidikkeelle. Koko on normaali käyntikortti 50 x 90 mm.

Tuotteiden perushinnat sahaustekniikalla tehdyt ”lautapäreet”.

  • Ruokailupäreet käyttöpuolella pintakäsittely (ruokaöljy) 2,50 € / kpl.
  • Kahviasetti- ja leipäalustapäre, käyttöpuolella ruokaöljy käsittely 1,50 € / kpl.
  • Juhlatarjoilupäre (sisältää lasinpidikkeen), käyttöpuolellruokaöljy käsittely 3,00 € / kpl
  • Päresetin teko ja aineet, päreet sellofaanimuovissa 3,00 € / setti. Setit, valmis lahjapakkaus.
  • Päreopasteet ilman tekstiä 50 snt / kpl.
  • Puiset tarjoilualustat n. 25 – 60 € / kpl.
  • Lappu pidike 30 snt / kpl, siihen valkoinen nimetön lappu 20 snt / kpl. Molemmat yhdessä 50 snt /kpl.

Tilattaessa isompia kappalemääriä päreitä (useampi sata kpl). Sovitaan kappale hinta tilauskohtaisesti.

Hintoihin lisätään lähetyksen toimituskulut 5 € kun tilaus on alle 100 € ja 10 €, jos toimituksen hinta on yli 100 € sekä toimitusmaksu (posti tai kuljetus).

Ruokailupäresetit.

  

Päresettien hintaesimerkkejä.

  • Ruokailu päresetti 6 kpl päreitä 18 €
  • Kahvi- ja leipäalustasetti  6 kpl päreitä 12 €.
  • Juhlatarjoilusetti, 6 kpl tarjoilupäreitä 21 €

Kaikki näillä sivuilla mainitut hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, yritys ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Päretilaukset (välilehti-yhteystiedot sivulle / ota yhteyttä) Kiitos!

Klikkaa hiirellä kuvia, saat ne suuremmiksi.